elvirapuig

Consulta en línia

La curiosa paradoxa és que quan m'accepto a mi mateix, puc canviar.
Carl Rogers

Consulta i/o psicoteràpia online

Servei de psicologia adaptada a les noves tecnologies tenint en compte la nova manera de viure que tenim. Opció que ens permetrà estar en contacte  i realitzar les sessions a través de  videotrucada, skype… des de qualsevol lloc de residència o treball que tinguis i amb facilitat horària adaptada a les teves necessitats.  També es poden combinar les sessions en línea  i presencials. 

 

Sessions de 60 minuts  previ pagament i  amb periodicitat pactada.

 

Només necessites una tauleta tàctil o mòbil i concertar una hora de trobada a través del telèfon, del whatsapp o per email.

Avantatges de la psicoteràpia online

Forma de pagament

El pagament es pot fer per transferència bancària o Bizum abans del començament de  cada sessió.

Noves tecnologies

Les noves tecnologies formen part de la nostra societat i han modificat la manera com ens comuniquem i interaccionem entre nosaltres en diferents àmbits, inclusiu en la Salut Mental. 

 

Treballo utilitzant també eines immersives a través de la realitat virtual, que ens ajuden a potenciar l’èxit del treball psicoterapèutic i millorar les pròpies capacitats personals. 

 

Podem construir un mapa personal a partir d’una entrevista personalitzada i automatitzada, que ens pot permetre conèixer la manera com processem i interpretem la realitat, tenir un millor autoconeixement i l’exploració de possibilitats de canvi, avaluar-ne també els resultats.

Les grans oportunitats neixen d'haver sabut aprofitar les petites.
Bill Gates

Fes-me una consulta i et respondré el més aviat possible.